محمدمهدی فاتح در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه با حضور مسئولان، خوابگاه دخترانه شقایق دانشگاه صنعتی شاهرود با ظرفیت ۲۰۰ تخت و ۵۰ اتاق به بهرهبرداری رسید، ابراز داشت: این خوابگاه که ظرفیت اسکان ۲۵۰ دانشجو را دارد در زیربنای چهار هزار و ۷۰۰ مترمربع و با ۱۲ میلیارد تومان اعتبار افتتاح شد که هماکنون دانشجو نیز در آن مستقر است.
وی ضمن بیان اینکه بالای ۲۰۰ عضو هیئتعلمی دانشگاه با اهدای کسری از حقوق خود کمک کردند تا این خوابگاه ساخته شود، افزود: ۶۵ درصد دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود غیربومی هستند که تامین نیازهای اولیه آنها از جمله خوابگاه در اولویت قرار گرفت.
انجام کار بدون اعتبارات دولتی
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه این دانشگاه با افت دانشجو مواجه نیست، ابراز داشت: برای ساخت این مجموعه ۵۴۰ میلیون تومان از سوی خیران و یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان توسط وزارت علوم مساعدت شد و همچنین با اختصاص دو میلیارد تومان از مصوبات سفر رئیسجمهور به استان سمنان و تخصیص هفت میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان از درآمد دانشگاه، این مجموعه به بهرهبرداری رسید.
فاتح ضمن بیان اینکه سرای دانشجو نیز با زیربنای یک هزار و ۸۷۵ مترمربع و ۳۰ اتاق به بهرهبرداری رسید، تصریح کرد: برای ساخت این بنا چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه صرف شد که سال ۸۸ کلنگ زنی و امروز به افتتاح رسید و این در شرایطی است که هیچ ردیف اعتبار دولتی برای آن منظور نشده بود.
وی بابیان اینکه افتتاح این دو مجموعه باعث افزوده شدن ۵۳۰ تخت خوابگاهی در سال جاریشده است، افزود: دانشگاه صنعتی شاهرود ازجمله واحدهای آموزشی کشور محسوب میشود که در دفترچه کنکور سراسری اعلام کرد که خوابگاه به همه متقاضیان تعلق خواهد گرفت و لذا بهجرئت میتوان گفت هیچ دانشجویی در این دانشگاه بدون خوابگاه نخواهد بود.
خیز دانشگاه به سوی کارآفرینی
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بابیان اینکه فضای کار اشتراکی استارت تاپی با همکاری شتابدهندهها راهاندازی شد، ابراز داشت: این کار به دانشجویان تعلق دارد و لذا از این صاحبان ایده دعوت خواهد شد تا بعد از ارائه آموزشهای علمی، فنی و تقاضامحور و ضمن مهارتآموزی بتوانند صاحب شغل شوند و کالایی را تجاریسازی کنند.
فاتح ضمن بیان اینکه ۱۲ استارتاپ دانشجویی در این مرکز فعال هستند، تصریح کرد: فضایی به وسعت ۲۲۰ مترمربع در سالن رایانه خوارزمی به این امر اختصاص پیداکرده است و این کار علمی شکل گرفت تا مهارتآموزی به شکل مؤثری نتیجهبخش شود.
وی ضمن بیان اینکه با توسعه فناوری تجاریسازی میخواهیم تا به ایجاد اشتغال دانشجویان و فارغالتحصیلان کمک کنیم، افزود: به این موضوع اندیشه میکنیم که چهطور خدمات دانشبنیان را توسعه دهیم لذا زیرساختهای کارآفرینی این دانشگاه مدام در حال گسترش است و معتقدیم یک دانشگاه کارآفرین باید مستمر با اهداف پیش رود.
به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه صنعتی شاهرود ۳۴۰عضو هیئت علمی و هشت هزار و ۷۰۰دانشجو دارد که در چهار پردیس به وسعت ۱۴۰هکتار مشغول فعالیت است.
نظر شما